Detalii

Tot ce vrei, la un card distanta!

Aprobare rapida a unei limite de credit de pana la 12.000 lei, fara documente de venit*.

Aplica acum si beneficiezi de:

 • 0 lei comision de analiza
 • 0 lei taxa de emitere
 • 0 lei taxa de administrare
 • pana la 36 RATE**

*Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii sau pensii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală(ANAF). Clienții pot solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu adeverință de venit, declarația privind veniturile pe anul anterior etc.)

**Dobanda fixa este de 28%/an, iar dobanda anuala efectiva (DAE) calculata pentru o limita de credit in valoare de 5.367 RON utilizata imediat si in intregime in prima zi, prin efectuarea unei tranzactii efectuate la nivelul cel mai mare al costurilor şi al ratei dobânzii creditului si rambursata in 12 rate egale este 31,28%. Valoarea totala platibila este de 6.215,37 RON, iar rata lunara este de 517,94 RON.

Este foarte simplu sa obtii si tu un Optimo Card. Ce trebuie sa faci?

 • Aplica Online sau in orice sucursala Credit Europe Bank;
 • O data ajuns in sucursala , vei putea obtine un Optimo Card fara documente doveditoare de venit, daca veniturile tale sunt raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF. Limita aprobata fara documente de venit este generoasa, de la pana la 12,000 Lei in functie de veniturile tale;
 • Pentru alte situatii, aprobarea cardului se va realiza pe baza de documente doveditoare de venit;
 • Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card iti este inmanat pe loc;
 • Ramane doar sa semenzi documentatia si apoi te poti bucura de cumparaturi.

Formulare necesare obtinerii unui card:

 • Adeverinta de venit;
 • Declaratie privind venituriile din salarii;

Poti aplica si FARA DOCUMENTE DE VENIT, pentru a obtine o limita de credit de maximum 12.000 lei*, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii sau pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card iti este inmanat pe loc.

Care sunt tipurile de venituri eligibile?

Venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai.

*poti solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu: adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.).