La prima tranzactie iti dam 50 lei inapoi!

Aplica acum!

Aplica pentru cardul de credit Optimo Card pana pe 31 ianuarie 2023. Ai finantare pentru orice fel de cheltuieli pana la data de 31 martie 2023, in magazinele din toata lumea, la POS fizic sau online. Cumpara cu incredere, plateste in 6, 12, 18, 24, 36 sau 48 de rate!

Detalii

Cum beneficiezi de oferta?

Cu noul Optimo Card, emis in perioada campaniei, respectiv 1 octombrie 2022 - 31 ianuarie 2023, ai intre 6 si 48 de rate pentru cumparaturile de minimum 500 de lei, efectuate online si offline pana la data de 31 martie 2023, conform mecanismului prezentat mai jos. Impartirea va fi evidentiata pe extrasul de cont aferent cardului.

 • Ai 18, 24, 36 sau 48 de rate pentru cumparaturile de minimum 500 de lei, efectuate in orice magazin partener Optimo Card. Dupa efectuarea cumparaturilor, Banca le va imparti automat in numarul de rate ales de client.
 • Ai 6, 12, 18, 24, 36 sau 48 de rate pentru cumparaturile de minimum 500 de lei, efectuate in afara retelei de magazine partenere Optimo Card. Dupa efectuarea cumparaturilor, un reprezentant al Bancii te va contacta pentru a stabili numarul de rate dorit.
 • Ai 4 rate fara dobanda pentru cumparaturile cuprinse intre 100 si 499 lei, efectuate atat in magazinele partenere Optimo Card, cat si in afara acestora. Cumparaturile se vor posta automat pe extrasul tau de cont.
 • Ai 50 lei bani inapoi pe contul de card pentru prima tranzactie comerciala de minimum 500 lei, efectuata in 6, 12, 18, 24, 36 sau 48 de rate, atat in magazine, cat si online, pana cel tarziu la data de 31.03.2023. Suma va fi virata o singura data de catre Banca direct in contul cardului de credit Optimo Card, (Banca va procesa aceasta suma similar cu o alimentare in contul de card) in momentul efectuarii primei cumparaturi conform conditiilor mentionate de Regulamentul campaniei si va fi evidentiata pe urmatorul extras de cont al cardului de credit.
   

Aplica acum pentru Optimo Card si te poti bucura de o aprobare rapida a unei limite de credit fara documente de venit*!

 

Pentru ratele fara dobanda, dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 31.28%, calculata pentru o limita de credit de 5.367 RON, utilizata imediat si in intregime in prima zi, prin efectuarea unei tranzactii la nivelul cel mai mare al costurilor, cu o dobanda de 28%/an, rambursata in 12 rate egale. Valoarea totala platibila este de 6.215.37 RON, iar rata lunara este de 517.94 RON. 

*Dacă veniturile înregistrate sunt din salarii raportate la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). 

Consulta Termenii si conditiile de aplicare si Regulamentul campaniei.

Este foarte simplu sa obtii si tu un Optimo Card. Ce trebuie sa faci?

 • Aplica Online sau in orice sucursala Credit Europe Bank;
 • O data ajuns in sucursala , vei putea obtine un Optimo Card fara documente doveditoare de venit, daca veniturile tale sunt raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF);
 • Pentru alte situatii, aprobarea cardului se va realiza pe baza de documente doveditoare de venit;
 • Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card iti este inmanat pe loc;
 • Ramane doar sa semenzi documentatia si apoi te poti bucura de cumparaturi.

Formulare necesare obtinerii unui card:

 • Adeverinta de venit;
 • Declaratie privind venituriile din salarii;

Poti aplica si FARA DOCUMENTE DE VENIT, pentru a obtine o limita de credit, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii sau pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card iti este inmanat pe loc.

Care sunt tipurile de venituri eligibile?

Venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai.