Mai rapida decat cardul? Bratara OPTIMO2go!

Aplica acum!

Ia-ti acum noua bratara OPTIMO2go pentru plati rapide si sigure. Profita de oferta de lansare: ZERO lei comision de administrare în primul an*.

Detalii

Bratara functioneaza ca un card de credit suplimentar, contactless si iti ofera acces la fondurile disponibile in contul cardului tau Optimo Card. Cu bratara OPTIMO2go platesti rapid la orice terminal contactless, in tara sau in strainatate.

In plus, te bucuri de:

  • impartirea in 4 RATE a fiecarei cumparaturi cuprinse in intervalul 100.00 lei – 499.99 lei efectuata prin bratara OPTIMO2go, pana la data de 31.03.2021;
  • 0 lei comision de administrare in primul an*.

Fara documente de venit!

Nu ai nevoie de documente de venit pentru a solicita emiterea bratarii!

Ce ai de facut? Foarte simplu:

Iti completezi in formular numele si numarul de telefon, iar un reprezentant al bancii te va contacta in scurt timp.


*0 lei comision de administrare a instrumentului alternativ de plata (bratara OPTIMO2go) pentru primul an de la emiterea acesteia. Oferta este valabila pentru clientii care solicita bratara OPTIMO2go in perioada 01.10.2020 – 15.01.2021.

Consulta Termenii si conditiile si 20201001_Regulament_Campanie Optimo Card_bratara & sticker_4 RATE_Q4_2020.pdf.

Este foarte simplu sa obtii si tu un Optimo Card. Ce trebuie sa faci?

  • Aplica Online sau in orice sucursala Credit Europe Bank;
  • O data ajuns in sucursala , vei putea obtine un Optimo Card fara documente doveditoare de venit, daca veniturile tale sunt raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF. Limita aprobata fara documente de venit este generoasa, de la pana la 12,000 Lei in functie de veniturile tale;
  • Pentru alte situatii, aprobarea cardului se va realiza pe baza de documente doveditoare de venit;
  • Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card iti este inmanat pe loc;
  • Ramane doar sa semenzi documentatia si apoi te poti bucura de cumparaturi.

Formulare necesare obtinerii unui card:

  • Adeverinta de venit;
  • Declaratie privind venituriile din salarii;

Poti aplica si FARA DOCUMENTE DE VENIT, pentru a obtine o limita de credit de maximum 12.000 lei*, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii sau pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card iti este inmanat pe loc.

Care sunt tipurile de venituri eligibile?

Venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai.

*poti solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu: adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.).