Aplica acum!

Aplica pentru Optimo Card si primesti stickerul OPTIMO2go, cu ZERO lei comision de administrare în primul an*! Ca sa platesti rapid si sigur.

Detalii

Stickerul functioneaza ca un card de credit contactless, pe care-l poti lipi pe telefon, portofel sau orice alta suprafata uniforma. Iti ofera acces la fondurile disponibile in contul cardului tau Optimo Card si poti plati rapid cu stickerul la orice POS contactless, in tara sau in strainatate.

In plus, beneficiezi de:      

  • Oferta promotionala Optimo Card “4 RATE pentru cumparaturile cuprinse intre 100 si 499 lei”. Postarea in 4 rate este valabila atat pentru cumparaturile efectuate prin intermediul noului Optimo Card, cat si pentru cele efectuate prin stickerul OPTIMO2go pana la data de 31.10.2019. Detalii in regulamentul oficial al campaniei, disponibil pe www.optimocard.ro 
  • 0 lei taxa emitere a cardului

​Fara documente de venit!

Nu ai nevoie de documente de venit pentru a obtine o limita de credit de pana la 12.000 lei**, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)!

Ce ai de facut? Foarte simplu:

Iti completezi in formular numele si numarul de telefon, iar un reprezentant al bancii te va contacta in scurt timp.

 

*0 lei comision de administrare a instrumentului alternativ de plata (stickerul OPTIMO2go) pentru primul an de la emiterea acestuia.

Oferta este valabila pentru clientii care aplica pentru Optimo Card si pentru stickerul OPTIMO2go in perioada 01.07.2019 – 30.09.2019. Detalii suplimentare pe www.optimocard.ro 

​** Poti solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu, adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.).

Consulta Termenii si conditiile si Regulament_Campanie emitere Optimo Card_bratara & sticker_4 RATE_01072019 - 30092019.pdf.

Este foarte simplu sa obtii si tu un Optimo Card. Ce trebuie sa faci?

  • Aplica Online sau in orice sucursala Credit Europe Bank;
  • O data ajuns in sucursala , vei putea obtine un Optimo Card fara documente doveditoare de venit, daca veniturile tale sunt raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF. Limita aprobata fara documente de venit este generoasa, de la pana la 12,000 Lei in functie de veniturile tale;
  • Pentru alte situatii, aprobarea cardului se va realiza pe baza de documente doveditoare de venit;
  • Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card iti este inmanat pe loc;
  • Ramane doar sa semenzi documentatia si apoi te poti bucura de cumparaturi.

Formulare necesare obtinerii unui card:

  • Adeverinta de venit;
  • Declaratie privind venituriile din salarii;

Poti aplica si FARA DOCUMENTE DE VENIT, pentru a obtine o limita de credit de maximum 12.000 lei*, daca veniturile inregistrate de tine sunt din salarii sau pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Mai mult, in 36 de sucursale Credit Europe Bank, dupa efectuarea de catre Banca a verificarilor necesare in baza de date a ANAF, si daca sunt intrunite conditiile de eligibilitate, cardul de credit Optimo Card iti este inmanat pe loc.

Care sunt tipurile de venituri eligibile?

Venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai.

*poti solicita ulterior majorarea limitei de credit prin prezentarea documentelor de venit (de exemplu: adeverinta de venit, declaratia privind veniturile pe anul anterior etc.).